RESERVEREN
 

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk dat u tijdig een plekje voor uw kat(ten) reserveert in Het Kattenhotel.
U kunt reserveren bij voorkeur per e-mail: info@hetkattenhotel.nl of per telefoon: 06-55 16 89 16.

~ Check de beschikbaarheid van de verschillende kamers bij FOTO'S/NIEUWS

De kamers in Het Kattenhotel zijn te reserveren voor minimaal 4 overnachtingen (in de schoolvakanties voor minimaal 6 overnachtingen).

Na een reservering ontvangt u van ons een bevestiging per mail (deze komt soms in de spambox terecht). Wij vragen een aanbetaling van 50% van de totale verblijfskosten (met een minimum van € 25,00 per kat). Het restant van de verblijfskosten dient uiterlijk betaald te worden bij het ophalen van uw kat. U kunt bij ons pinnen.

Annuleringsregeling

Indien u 30 dagen of meer voor de aanvang van de gereserveerde periode annuleert berekenen wij € 25,- annuleringskosten. Dit geldt ook voor een gedeeltelijke annulering in het hoogseizoen (mei t/m september) en alle schoolvakanties.

Bij annulering binnen 30 tot 7 dagen voor de aanvang van de gereserveerde periode berekenen wij 50% van de gereserveerde verblijfskosten. Dit geldt ook voor een gedeeltelijke annulering.

Bij annulering binnen 7 dagen voor de aanvang van de gereserveerde periode berekenen wij 100% van de gereserveerde verblijfskosten. Dit geldt ook voor een gedeeltelijke annulering.

Indien u uw kat later komt brengen en/of eerder komt ophalen worden alle gereserveerde dagen berekend.

Annuleren kan per telefoon of mail; uiteraard horen wij het graag zo spoedig mogelijk.

Annuleringsverzekering

Ook kunt u gebruik maken van onze annuleringsverzekering; bijvoorbeeld als het onzeker is of uw vakantie door kan gaan, maar u wel verzekerd wil zijn van een plaatsje voor uw kat in Het Kattenhotel.

U betaalt hiervoor 15% van de gereserveerde verblijfskosten extra.

Bij een volledige annulering betaalt u dan alleen deze 15% en € 25,- annuleringskosten.

Bij een gedeeltelijke annulering betaalt u dan alleen deze 15% en € 25,- annuleringskosten en voor de dagen dat uw kat wel in Het Kattenhotel logeert.

De annuleringsverzekering is af te sluiten bij het maken van de reservering en tot uiterlijk 48 uur daarna. 

Annuleren kan per telefoon of mail; uiteraard horen wij het graag zo spoedig mogelijk.

 


Jacqueline Rijswijk

Neppelenbroekerdijk 19

8107 AS Broekland

06-55 16 89 16

info@hetkattenhotel.nl