KATTENHOTEL
 

Verschillende hotelkamers

In Het Kattenhotel is het zowel mogelijk om uw kat te laten verblijven in een groepskamer als in een privékamer. In een groepskamer delen de katten een ruim binnen- en overdekt buitenverblijf. In een groepskamer plaatsen wij maximaal 10 katten. Uw kat kan ook in een privékamer, als dat uw voorkeur heeft, als uw kat dieetvoer krijgt of als uw kat niet kan aarden in een groep. Heeft u twee of meer katten dan is het ook mogelijk om een privékamer te boeken; uw katten gaan dan samen in een kamer.

Het Kattenhotel heeft twee groepskamers met een buitenverblijf, twee ruime privékamers met een buitenverblijf en twee privékamers met een openslaand raam en een balkonnetje (balkonkamer). Voor een indruk zie de foto's hierboven.

Buiten het hoogseizoen (mei t/m september) en buiten de schoolvakanties is een van de groepskamers ook te reserveren als privékamer; dit in overleg.

In alle verblijven zijn voldoende ligplaatsen aanwezig, zoals mandjes, fijne verstopplekjes, hoge plekjes en ligplanken. Verder staan er diverse klim- en krabpalen en is er overal speelgoed aanwezig.

Voor katten die in een privékamer komen logeren is het de bedoeling dat u hun eigen voer meebrengt, zodat wij uw kat kunnen voeren zoals hij/zij dat thuis gewend is. Verder raden wij aan om ook hun favoriete mand, speelgoed e.d. mee te brengen. Dit helpt uw kat om sneller/gemakkelijker te wennen in een nieuwe omgeving.

De binnenverblijven worden 's winters verwarmd d.m.v. infraroodverwarming en 's zomers koel gehouden. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel; alle verblijven worden dagelijks grondig gereinigd.

De kamers in Het Kattenhotel zijn te reserveren voor minimaal 4 overnachtingen (in de schoolvakanties voor minimaal 6 overnachtingen).

~ Check de beschikbaarheid van de verschillende kamers bij FOTO'S/NIEUWS

Logeert uw kat langer dan een week in Het Kattenhotel dan sturen wij, indien gewenst, een keer wat foto's van uw kat(ten) per WhatsApp. Wij proberen dit rond dag 5 te doen. Ook plaatsen wij af en toe foto's op Facebook.

Aandacht en beweging

Het is wel zo fijn als uw kat zich prettig voelt in ons hotel. Wij geven de katten veel aandacht, aangepast aan het karakter van ieder dier. Niets is te gek om het onze kattengasten naar de zin te maken.

In onze kattenverblijven is genoeg ruimte om te rennen, klimmen, klauteren en spelen. Bewegingsvrijheid dag én nacht. Tevens zorgen wij voor voldoende aandacht en afleiding; er wordt regelmatig met de katten gespeeld, er worden voerpuzzels aangeboden en katten die het aangenaam vinden worden geknuffeld/geborsteld.

Alle kamers hebben een buitenverblijf zodat uw kat kan genieten van de frisse buitenlucht en de afleiding van de natuur. Door de ligging in het buitengebied zijn er veel vogels, vlinders etc. te zien.

Kortom: Genoeg te beleven!

Roomservice

De katten in de groepskamers hebben altijd droogvoer en vers drinkwater tot hun beschikking. Ook staat er dagelijks natvoer op het menu. Snacks worden regelmatig geserveerd.

Omdat katten vaak kieskeurige dieren zijn krijgen zij voer van verschillende kwaliteitsmerken, zodat er keuze genoeg is.

Katten die in een privékamer verblijven voeren wij zo goed mogelijk zoals ze thuis gewend zijn (u dient het voer zelf mee te brengen).

Gezondheid

Als uw kat medicijnen en/of dieetvoer krijgt is dit voor ons geen enkel probleem. U dient dit, voorzien van een duidelijke beschrijving, mee te brengen. Bij twijfel over de gezondheid van uw kat tijdens het verblijf, zal de dierenarts geraadpleegd worden.

Wij willen graag alle bijzonderheden betreffende de gezondheid en het gedrag van uw kat weten, dit om het voor ons mogelijk te maken hier zo goed mogelijk op in te spelen.

Meenemen

Als u uw kat komt brengen, denk dan aan de volgende zaken:

- Geldig inentingsboekje; dit blijft tijdens het verblijf van uw kat in ons hotel;

- Eigen voer (alleen bij aparte huisvesting);

- Eigen spulletjes (alleen bij aparte huisvesting);

- Eventueel medicijnen voorzien van een duidelijke beschrijving;

- Telefoonnummer van contactpersoon;

- Zorg ervoor dat uw kat geen vlooien of wormen heeft en een verzorgde vacht heeft.

Zie ook onze huisregels

Kennismaking/bezichtiging

Als u overweegt uw kat bij ons onder te brengen bent u tijdens de openingsuren van harte welkom voor een kennismaking/bezichtiging van ons kattenhotel. (Graag een afspraak maken van te voren.)

Omdat wij graag de tijd voor u nemen verzoeken wij u dit niet te doen tijdens de drukke vakantieperioden.
 


Jacqueline Rijswijk

Neppelenbroekerdijk 19

8107 AS Broekland

06-55 16 89 16

info@hetkattenhotel.nl