HUISREGELS
 

Wij zorgen ervoor dat uw kat tijdens uw afwezigheid een zo prettig mogelijk verblijf heeft in ons hotel. Wij kiezen hierbij voor kwaliteit. Echter, die kwaliteit wordt voor een deel door u bepaald. Daarom stellen wij de volgende voorwaarden voor een verblijf in ons kattenhotel:

Enten of titeren

Uw kat dient minimaal 3 weken voor het verblijf in Het Kattenhotel te zijn ingeënt.

Geldigheidsduur entingen:

Niesziekte; maximaal 1 jaar geldig;

Kattenziekte; maximaal 3 jaar geldig.

De BB enting (Bordetella Bronchiceptica enting) is niet verplicht. Indien wel gegeven minimaal 6 weken voor het verblijf.

In Het Kattenhotel wordt een geldige titerbepaling ook geaccepteerd.

Wat is titeren?

Meer over niesziekte

Breng het inentingsbewijs van uw kat altijd mee; dit blijft tijdens het verblijf van uw kat in ons hotel.

Uw kat dient vrij van vlooien, wormen en met een verzorgde vacht bij ons te worden gebracht. Mochten wij toch vlooien/wormen vinden bij uw kat, wordt uw kat door ons behandeld op uw kosten.

Om de rust van de katten zoveel mogelijk te waarborgen en omdat wij buiten de openingsuren onze aandacht vooral op onze gasten willen richten verzoeken wij u vriendelijk om u aan onze openingstijden te houden.

Wij willen graag alle bijzonderheden betreffende de gezondheid en het gedrag van uw kat weten, dit om het voor ons mogelijk te maken hier zo goed mogelijk op in te spelen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, er is veel mogelijk.

Katers ouder dan 6 maanden zijn welkom in Het Kattenhotel als ze gecastreerd zijn.

Graag ontvangen wij van u een telefoonnummer van een contactpersoon, die te bereiken is tijdens uw afwezigheid, en/of een mobiel nummer van uzelf.

Het verblijf van uw kat(ten) in ons kattenhotel is op eigen risico. Eventuele gemaakte dierenartskosten e.a. tijdens het verblijf worden aan u doorberekend.
Volgens de wet blijft u aansprakelijk voor uw huisdier, ook al verblijft uw huisdier in een dierenpension. Indien uw kat tijdens een verblijf in ons kattenhotel schade berokkent aan wie of wat dan ook, dan komen deze kosten dus voor uw rekening. Wellicht kunt u deze kosten verhalen via uw WA-verzekering.

Katten met ongeldige entingen, een slechte conditie, besmettelijke ziektes of aandoeningen worden niet in ons kattenhotel geaccepteerd.

Ons kattenhotel is aangesloten bij de dierenbranche-organisatie Dibevo en wij hanteren, naast onze huisregels en voorwaarden, de Algemene Voorwaarden voor Dibevo-dierenpensions , uitgezonderd zijn artikel 6 en artikel 9. Voor reserveringen en de annuleringsregeling gelden de voorwaarden zoals beschreven onder reserveren.

 


Jacqueline Rijswijk

Neppelenbroekerdijk 19

8107 AS Broekland

06-55 16 89 16

info@hetkattenhotel.nl