UW GASTVROUW

Jacqueline is een echte dierenliefhebster. Van jongs af aan is zij werkzaam in de dierenbranche. Zij heeft eerst enige tijd in een dierenpension gewerkt en was daarna ruim 13 jaar werkzaam als dierenartsassistente. Ook heeft zij haar eigen trimsalon gehad. Ruim 15 jaar was zij de eigenaresse van een dierenpension voor katten en honden, wat zij met veel plezier heeft gedaan. Omdat haar hart vooral bij katten ligt heeft zij besloten Het Kattenhotel te starten, een hotel exclusief voor katten.

Jacqueline heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd; o.a. de opleiding voor dierenpension- en asielbeheerder, dierenartsassistente, hondentoiletteren, gedragsbegeleiding en dieren-E.H.B.O.

In Het Kattenhotel komen de gasten op de eerste plaats en krijgen de beste verzorging en veel aandacht. U kunt de verzorging van uw kat dan ook met een gerust hart aan Jacqueline overlaten.

Jeroen, de partner van Jacqueline, is ook een dierenvriend en helpt zo nu en dan graag mee in Het Kattenhotel. Zelf hebben zij Siamezen en Oosters Korthaar katten en twee met katten opgegroeide Herders.

Graag tot ziens in Het Kattenhotel!

Jacqueline Rijswijk en Jeroen van Vliet

 


 


Jacqueline Rijswijk

Neppelenbroekerdijk 19

8107 AS Broekland

06-55 16 89 16

info@hetkattenhotel.nl