PROEFLOGEREN

 

Kennismakingsarrangement 4=3

Voor katten die een allereerste keer in Het Kattenhotel komen logeren bieden we een kennismakingsarrangement aan met 1 gratis overnachting.

De ervaring heeft ons geleerd dat een kat gemiddeld 3 dagen nodig heeft om te wennen. Als een kat eenmaal goed gewend is, zal een volgende keer gemakkelijker zijn. Wilt u er zeker van zijn dat uw kat zich op zijn gemak voelt bij een langer verblijf in Het Kattenhotel dan is het mogelijk om uw kat te laten proeflogeren. Ook als u twijfelt of uw kat wel zal aarden in een kattenhotel is dit zeker een aanrader.

Proeflogeren kan buiten de schoolvakanties. De bedoeling van het proeflogeren is dat uw kat goed kan wennen voordat hij/zij weer naar huis gaat. Daarom is het belangrijk dat uw kat in ieder geval 4 overnachtingen in ons kattenhotel zal verblijven met het idee om een goede ervaring op te doen, waardoor uw kat een volgende keer gemakkelijker en sneller zal wennen. U zal na het proeflogeren weten hoe uw kat het 'doet' in Het Kattenhotel en een volgende keer met een gerust hart uw kat bij ons brengen. Wij kunnen uw kat alvast wat leren kennen en zullen u adviseren wat het beste voor uw kat zal zijn.

Omdat dit proeflogeren prettig is voor de kat, de eigenaar, maar ook voor ons, krijgt u bij dit arrangement 1 overnachting gratis.

Kittens in Het Kattenhotel

Wij hebben gemerkt dat kittens het vaak geweldig vinden in Het Kattenhotel; een jonge kat past zich gemakkelijker en sneller aan in een nieuwe situatie.

Bent u van plan uw kat tijdens uw vakanties naar Het Kattenhotel te brengen? Doe uw kitten een plezier en op jonge leeftijd al gebruik van ons kennismakingsarrangement, want 'jong geleerd, is oud gedaan.' Een goede basis voor zijn/haar kattenleven.

Kittens zijn welkom vanaf een leeftijd van 4 maanden (vanaf 3 weken na de 2e inenting). 

Katers ouder dan 6 maanden zijn welkom in Het Kattenhotel als ze gecastreerd zijn.

 


Jacqueline Rijswijk

Neppelenbroekerdijk 19

8107 AS Broekland

06-55 16 89 16

info@hetkattenhotel.nl