KATTENHOTEL


Verschillende hotelkamers
In Het Kattenhotel is het zowel mogelijk om uw kat te laten verblijven in een groepskamer als in een privékamer. In de groepskamer delen de katten een ruim binnen- en overdekt buitenverblijf. Uw kat kan ook in een privékamer, als dat uw voorkeur heeft, als uw kat dieetvoer krijgt of als uw kat niet kan aarden in een groep. Heeft u twee of meer katten dan is het ook mogelijk om een privékamer te boeken; uw katten gaan dan samen in een kamer. Het Kattenhotel heeft twee groepskamers met een buitenverblijf, twee ruime privékamers met een buitenverblijf en twee privékamers met een openslaand raam en een balkonnetje. Buiten het hoogseizoen (mei t/m september) en buiten de schoolvakanties is een van de groepskamers ook te reserveren als privékamer; dit in overleg.
In alle verblijven zijn voldoende ligplaatsen aanwezig, zoals mandjes, fijne verstopplekjes, hoge plekjes en ligplanken. Verder staan er diverse klim- en krabpalen en is er overal speelgoed aanwezig.
Voor katten die in een privékamer komen logeren raden wij aan om eigen voer, favoriete mand, speelgoed e.d. mee te brengen. Zeker voor onzekere katten helpt dit om sneller/gemakkelijker te wennen in een nieuwe omgeving.
De binnenverblijven worden 's winters verwarmd d.m.v. infraroodverwarming en 's zomers koel gehouden. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel; alle verblijven worden dagelijks grondig gereinigd.
De kamers in Het Kattenhotel zijn te reserveren voor minimaal 3 overnachtingen.
~ Check de beschikbaarheid van de verschillende kamers bij FOTO'S/NIEUWS

Aandacht en beweging
Het is wel zo fijn als uw kat zich prettig voelt in ons hotel. Wij geven de katten veel aandacht, aangepast aan het karakter van ieder dier. Niets is te gek om het onze kattengasten naar de zin te maken.
In onze kattenverblijven is genoeg ruimte om te rennen, klimmen, klauteren en spelen. Bewegingsvrijheid dag én nacht. Tevens zorgen wij voor voldoende aandacht en afleiding; er wordt regelmatig met de katten gespeeld, er worden voerpuzzels aangeboden en katten die het aangenaam vinden worden geknuffeld/geborsteld.
Alle kamers hebben een buitenverblijf zodat uw kat kan genieten van de frisse buitenlucht en de afleiding van de natuur. Door de ligging in het buitengebied zijn er veel vogels, vlinders etc. te zien.
Kortom: genoeg te beleven!

Roomservice
De katten hebben altijd brokjes en vers drinkwater tot hun beschikking. Ook staat er dagelijks natvoer op het menu. Snacks worden regelmatig geserveerd.
Omdat katten vaak kieskeurige dieren zijn krijgen zij voer van verschillende kwaliteitsmerken, zodat er keuze genoeg is.
Katten die in een privékamer verblijven kunnen wij voeren zoals ze thuis gewend zijn (dit raden wij aan).

Gezondheid
Als uw kat medicijnen en/of dieetvoer krijgt is dit voor ons geen enkel probleem. U dient dit, voorzien van een duidelijke beschrijving, mee te brengen. Bij twijfel over de gezondheid van uw kat tijdens het verblijf, zal de dierenarts geraadpleegd worden.
Wij willen graag alle bijzonderheden betreffende de gezondheid en het gedrag van uw kat weten, dit om het voor ons mogelijk te maken hier zo goed mogelijk op in te spelen.

Meenemen
Als u uw kat komt brengen, denk dan aan de volgende zaken:
- Geldig inentingsboekje;
- Eigen voer (alleen bij aparte huisvesting);
- Eigen spulletjes (alleen bij aparte huisvesting);
- Eventueel medicijnen voorzien van een duidelijke beschrijving;
- Telefoonnummer van contactpersoon;
- Zorg ervoor dat uw kat geen vlooien of wormen heeft en een verzorgde vacht heeft.

Zie ook onze huisregels
Jacqueline Rijswijk
Neppelenbroekerdijk 19
8107 AS Broekland
0572-72 43 06
06-55 16 89 16
info@hetkattenhotel.nl